Trevliga artikelkataloger som ger dig länkar


Somliga avskyr dem andra älskar dem, jag talar naturligvis om länkar. Alla som pysslat med sökmotoroptimering mer än en dag, känner allt för väl till hur stor betydelse länkar har för webbplatsers placering i Googles resultatlista. Givetvis handlar inte allt om länkar, är en sida skit så kommer den förmodligen inte att finnas kvar i söket särskilt länge, hur många inlänkar den än har.

Att skaffa länkar

Bland det mest komplicerade inom SEO är att anskaffa länkar till sina sidor och projekt. Särskilt svårt är det för nybörjare att skapa starka länkar till sina sidor. Av naturliga skäl har nybörjaren sällan hunnit bygga upp samma länkresurser som garvade sökmotoroptimerare och markandsförare, varför man som gröngöling får söka andra metoder för länkbygge.

En mycket populär metod, som faktiskt fungerar utmärkt, och som både proffs och nykomligar använder är artikelkataloger. Med hjälp av en artikelkatalog kan du enkelt få värdefulla länkar till dina sidor i utbyte mot att du skriver en text.
Det finns både specialiserade varianter som exempelvis shoppingsidor.nu som är en ny artikelkatalog som enbart handlar om shopping samt allmänna artikelkataloger som skriva-artikel.se.

31 aug 2012