Vilka deltar i SEO mästerskapen 2011?

Är du, precis som jag, också nyfiken på vilka personer som egentligen deltar i årets SEO-mästerskap. Nedan finner ni en lästa med länkar till de personer* som deltar i tävlingen. Jag vill också passa på och påminna er alla om att det fortfarande är möjligt att delta i de inofficiella svenska mästerskapen i SEO 2011, följer du länken kan du enkelt anmäla dig till tävlingen.

Senast anmäld deltagare

Nu deltar även denna sida som ett fullvärdigt tävlingsbidrag. Som sist anmälda deltagare är förhoppningarna måttliga på att jag verkligen lyckas bli Sverigemästare inom SEO 2011. Denna sida startades inte i första hand för att utmana om segern i tävlingen, men eftersom webbplatsen konkurrerat väl och i detta nu ligger på en hedersam andra plats har jag valt att ta upp kampen om guldet. Fredrik Hjort heter jag och här kan du läsa mer om mig och denna sida.

Presentation av de tävlande

Den första deltagaren Johannes Olofsson har valt att använda sig av Pineberrys sökmotoroptimerings verktyg och hoppas på detta vis kunna bli Sverigemästare. Personligen tror jag inte alls på denna metod, men blir spännande att följa. Adressen till bidraget är http://www.sverigemästareiseo2011.nu

Den resterande deltagarlistan:

Fedrik Sjöholm med sidan http://sverigemastareiseo2011.se

Viktor Kaugesaar leder just nu tävlingen med bidraget http://seo2011.se

Johannes Olofsson tävlar med http://sverigemästareiseo2011.nu

Andreas Johansson satsar på att vinna tävlingen med http://sverigemästareiseo2011.se

Håkan Persson har inte riktigt kommit gång med http://wiredoo.se

Aivar Alle kämpar vidare med http://sverigemastareiseo.se

Niklas Wikander har ställt upp med http://sverigemästareiseo-2011.nu

*Anonyma deltagare har tillsvidare utelämnats från listan.