SEO-SM - Svenska mästerskapen i SEO 2012

Fjolårets upplag av Svenska mästerskapen i SEO var inte direkt någon deltagarsuccé, allt som allt var det cirkus ett 10-20 tal anmälda till tävlingen men inte alla av dessa, var vad man kan kalla aktivt tävlande. Detta är emellertid inte något som avskräckt David att påbörja planeringen av 2012 års Sverigemästerskap i sökmotoroptimering.

SEO SM - Svenska mästerskapen i SEO 2012

Nuvarande års Sverigemästerskap eller SEO-SM 2012 som de även kallas väntas få större uppmärksamhet och därmed förmodligen även ett större deltagarintresse. Mycket hänger emellertid på att arrangören lyckas få tag i sponsor som är villiga att ställa upp samt att de sökord eller sökfraser man sökmotoroptimerar mot har ett egenvärd. Om tävlingsledningen lyckas med detta, finns alla förutsättningar för SEO-SM 2012 att blir den största och mest betydelsefulla tävlingen inom sökmotoroptimering på många, många år, kanske rent av den största någonsin.

Just nu finns inte mycket mer information att tillgå än den som jag redan nämnt, men i takt med att tävlingen närmar sig och konkurrenterna börjar vässa klorna för att försöka utmana den gamla Sverigemästaren i SEO från förra året, kommer jag att försöka uppdatera denna sida. Nedan finner du dessutom de senaste inläggen från den officiella sidan om Svenska mästerskapen i SEO 2012.

Senaste nytt från Sverigemästerskapens tävlingsledning